برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1402/09/19 - 17:40
  • 985
  • 5 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری وب دا آذربایجان غربی

آیین رونمایی از پوستر، لوگو ، تندیس و سایت نهمین جشنواره جهادگران علمی و فناوری ال فن

در سالن RTDC دانشگاه علوم پزشکی انجام گرفت .

آئین رونمایی از پوستر، لوگو و سایت نهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری ال فنصبح یک شنبه 19 آذر سالجاری با حضور دکتر جلال زاده معاون بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه شهدای آذربایجان‌غربی و مدیر جشنواره  ،دکتر صابر قلی زاده، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان، سرهنگ نجمی جانشین سپاه شهدای آذربایجان غربی ، حجت الاسلام شاه محمدی دستیار استاندار آذربایجان غربی در امر مردمی سازی دولت در سالن RTDC دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

در این مراسم دکتر جلال زاده مدیر نمایشگاه و جشنواره ال فن طی سخنانی گفت: دغدغه چندین ساله نخبگان و فناوران زیست بوم فناوری استان،  نبود اکوسیستمی برای نمایش دستاوردها و همینطور توانمند سازی نخبگان در خود استان بود و نهمین نمایشگاه و جشنواره جهادگران علم و فناوری فرصت مناسبی برای تحقق این مساله است.

وی ادامه داد: این نمایشگاه به همت مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، شهرداری ارومیه و دانشگاه جامع علمی کاربردی مدیریت صنعتی ارومیه برگزار شده و امید است با برگزاری آن گام بلندی در راستای رسیدن استان به مرجعیت علمی کشور برداشته شود.

سرهنگ نجمی جانشین سپاه شهدای آذربایجان غربی در ادامه این مراسم گفت: به گفته مقام معظم رهبری یک قدرت علمی و یک جرات علمی داریم که قدرت علمی به معنای قدرت در حوزه علم و جرات علمی به معنای خودباوری در بخش علمی است.  

وی با بیان اینکه قبل از انقلاب جرات علمی در کشور وجود نداشت ادامه داد: بعد انقلاب به برکت خون شهدا و رهبری امام راحل و مقام معظم رهبری وضعیت فرق کرد و پیشرفت های علمی قابل مقایسه با  قبل از انقلاب نیست.

جانشین سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: بحث جرات علمی و ایمان به خود اولین دستاورد بعد انقلاب بوده است و کشور ما قبل انقلاب دچار استعمار علمی شده بود و هیچ گونه باور علمی نداشت.

سرهنگ نجمی در ادامه افزود: قبل از انقلاب کشور قادر به تولید چیزی نبود،  امروزه ما دارای موشک های هایپرسونیک و موشک های بالستیک هستیم که همه اینها از جرات علمی ناشی می شود و اگر جرات علمی نداشته باشیم قدرت علمی نیز نخواهیم داشت.

وی اظهار کرد: قدرت علمی که خودمان تولید کردیم خیلی با ارزش تر از قدرت علمی متکی به دیگران است و قدرت هسته ای ما قدرت علمی خودی و واقعی است. اگر توانایی خود باوری و شناخت خود را نداشته باشیم توانایی تولید علم نیز نخواهیم داشت.قبل از انقلاب به ما تلقین کرده بودند که توانایی انجام کاری را نداریم و کشورهای بیگانه نفت کشور را به غارت برده و علم وارداتی را به کشور می آوردند .

سرهنگ نجمی خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهای دشمن برای ضربه زدن به کشور کاهش جمعیت است و در هر کشوری که جمعیت زیاد باشد قدرت نیز در آن بیشتر بوده و میتوان به دستاوردهای ترسیم شده دست یافت.

حجت الاسلام شاه محمدی دستیار استاندارآذربایجان غربی در امر مردمی سازی دولت با بیان اینکه حضرت اقا به دولت های مختلف توصیه کرده اند که برگشت به سوی مردم داشته باشید گفت: در هر زمینه ای که به سمت مردم رجوع کردیم شاهد جهش بوده ایم و دفاع مقدس و امنیت از نمودهای این مساله است که با تمام گوشت و پوست لمس کرده ایم که اگر مردم در این صحنه ها نبودند کشوری مثل جمهوری اسلامی قدرت امروزی را نداشت.

 وی ادامه داد: یکی از نکته های حساس بحث مردمی سازی دولت ورود جامعه نخبگان است یعنی یک بخش مردم که مربوط به نخبگان می شود به سیستم های علمی و مختلف کشور ورود کنند.

دستیار استاندار در امر مردمی سازی دولت افزود: با رویکرد شکل گرفته در دولت سیزدهم زمینه به میدان آمدن نخبگان در سیستم های خارج از حاکمیت به بدنه حاکمیت فراهم شد.

وی بیان کرد: ما اگر عرصه ای به وجود بیاوریم که مجاهدان عرصه علم خودشان را ارائه بدهند شاهد وجود انقلاب در عرصه هایی خواهیم شد که درآن مشکل داریم و برگزاری چنین نمایشگاه هایی بستر را برای تحقق این امر محقق می سازد.

دکترصابر قلی زاده معاون علمی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان نیز طی سخنانی بیان کرد: ۲۲ مهرماه تفاهم نامه میان مجتمع پژوهشی شهید دکتر اردشیر حسین پور به نمایندگی از قرارگاه علم و فناوری سپاه، معاونت علمی، پژوهشی و فناوری بسیج استان آذربایجان غربی و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان به امضا رسید که یکی از بندهای آن برگزاری نمایشگاه های مختلف با همکاری دو ارگان در جهت مردمی سازی تحقیقات و پژوهش است.

وی ادامه داد: یکی از اهداف برگزاری نمایشگاه هم اطلاع رسانی اتفاقاتی است که در مجموعه های مختلف در حال رخ دادن است.

دکتر قلی زاده در ادامه افزود: تا یک سال پیش جایی برای مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی استان وجود نداشت که با مساعدت رئیس دانشگاه یک مرکز ۱۰۰۰ مترمربعی به این مرکز اختصاص یافته که شرکت های متعدد و دانش بنیان در آن فعالیت می کنند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: با توجه به کمبود فضا درصدد هستیم که یک فضای دیگری را برای مرکز رشد اختصاص بدهیم و درنظر داریم در آینده پردیس سلامت یا پارک علم و فناوری سلامت در استان را راه اندازی بکنیم.

وی خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات بهداشت باروری دانشگاه علوم پرشکی استان متولی بحث جوانی جمعیت است و یک فراخوانی را برای طرح جوانی جمعیت گذاشته ایم و مقرر کردیم برای ۵ طرح برتر کمک هزینه ای ارائه نماییم.

 معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان اظهار کرد: امسال ۶ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه جزء یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند و این مساله یک افتخار بزرگی برای دانشگاه است

رونمایی از پوستر ، لوگو ، تندیس و سایت جشنواره و همچنین اهدای لوح انتصاب مسئولین جشنواره پایان بخش این مراسم بود

  • گروه خبری : گروه های محتوا,آخرین اخبار,اخبار برگزیده,گالری,اطلاعیه ها,انتصابات
  • کد خبر : 527
کلمات کلیدی
سامان تواضع
خبرنگار

سامان تواضع

تصاویر

تنظیمات قالب